Over ClimCon

ClimCon is ontstaan uit Lisopack, een verwerker van piepschuim, die al 55 jaar met succes opereert in een competitieve markt.

ClimCon ontwikkelt klimaat beheersende verpakkingen en handelt in gerelateerde producten. Met haar assortiment worden temperatuurgevoelige goederen tijdens transport beschermt tegen onderhevige temperatuurverschillen van buitenaf.

ClimCon zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen voor een optimale klimaatbeheersende verpakking die zelfstandig haar temperatuur constant houdt, meet- en volgbaar, met behulp van schone energie. Denk aan een huis met de muren als isolator, de eigen verwarming als energiebron en de thermostaat als regulator. Deze drie aspecten wil ClimCon optimaliseren in een klimaatbeheersende verpakking.

“Controlling the climate by Climate Control”

Kwaliteit = Succes

Kwaliteit geeft zekerheid. Zekerheid geeft rust en vertrouwen. Zekerheid draagt bij aan een top performance van uw bedrijf.  Wanneer de koelketen met zekerheid gesloten blijft, weet u zeker dat uw producten tijdens transport ondanks schommelende omgevingstemperaturen hun kwaliteit hebben behouden.

 - De kwaliteit van vandaag is het succes van morgen -

Toegevoegde waarde voor de klant staat te allen tijde voorop. Laat u inspireren door onze medewerkers en ervaar een optimale klantenservice door contact op te nemen via de knop hieronder.

Service - de ondersteunende factor

Iedere ondernemer heeft dezelfde uitdaging.... te weinig tijd. Het oplossen en bijsturen is aan de orde van de dag en vaak blijven bepaalde zaken liggen. Wij helpen U graag en nemen uw (geconditioneerd transport) zorgen uit handen.

 - Het maakt niet uit wat je doet, zolang je het maar goed doet -

ClimCon draagt met haar ondersteunend advies en gedegen service bij aan een betrouwbare aflevering, binnen de juiste temperatuurrange, van uw geconditioneerde vrachten.

Wil u een keer brainstormen over het goedkoop en efficiënt geconditioneerd transporteren? 
Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak.

Milieu en biologische piepschuim - Biofoam

Biologisch piepschuim past uitstekend bij het milieu commitment van ClimCon. 

ClimCon ontwikkelt klimaatbeheersende verpakkingen waarbij gekeken wordt naar de uitwerking van de materialen op het milieu. Individueel onze verantwoording nemen voor het milieu. Het begint bij de keuze van de verpakkingsmaterialen welke gebruikt worden om goederen geconditioneerd te transporteren.

Hoe gecommitteerd bent u aan het bijdragen aan een beter milieu?

ClimPack maakt gebruik van composteerbaar cradle to cradle gecertificeerd piepschuim (Biofoam), ClimCool staat voor groene energie die via een herhalende cyclus kan worden ingezet. In de nabije toekomst zal ClimLog de eerste intelligente dataloggers zonder batterijen introduceren waarmee het temperatuurverloop van ieder product afzonderlijk geregistreerd kan worden.